söndag 16 december 2012

Julklappsshopping

Micke och jag har varit på Emporia igår och handlade julklappar, tillsammans med resten av skånes befolkning. Det var så himla mycket folk där så vi köpte det vi skulle ha och gick inte och kollade på massa andra saker, ändå var vi inte hemma fören vid 19-tiden. Jag var helt slut när vi kom hem, antar att det blev lite mycket att gå där och trängas en hel dag, är ju inte van vid vid såna aktiviteter längre.

 
Fick iallfall köpt alla julklappar, så nu har jag bara en kvar, men den är i princip också färdig, ska bara beställa hem den. Nu ska klapparna bara slås in, men det är ju den roliga biten!
 
När vi kom hem från Emporia flyttade vi vår gran från balkongen till trapphuset, för att den skulle kunna vänja sig vid värmen. Sen tog vi in den i lägenheten klockan ett i natt och stackars Micke fick stå och såga av en bit av stammen för att den skulle få plats i julgransfoten. Men nu står granen på plats och väntar på att bli klädd - det blir dagens projekt.

1 kommentar:

  1. God eftermiddag..Den granen är så fin och stor :) Va tyckte du om lilla tomte lande utan för Stadium på andra våningen? kram

    SvaraRadera