måndag 6 april 2015

Tvätta bebiskläder

Det är något speciellt med att tvätta bebiskläder. Mysigt och spännande och förväntansfullt. Det ger en stor längtan efter den lilla som ska bära alla de små söta kläderna. Egentligen avskyr jag att tvätta och vika kläder, men dessa små små kläder i vitt och blått var bara roligt att tvätta och vika och omsorgsfullt lägga ner i byrålådan. Alltså, nu längtar jag verkligen efter lillebror, kom nu nu nu!





6 kommentarer:

  1. varför bara blått när det finns så mycket fina färger?

    SvaraRadera
    Svar
    1. För att blått är just, en fin färg.

      Radera
  2. Anar jag lite sarkasm i kommentaren ovan? ��
    Första tvätten av bebiskläder innan användning är speciell. Kläderna är så små och man kan inte fatta att en liten människa ska ha dem. Och sedan när han är hos er kanske kläderna till och med är för stora.... Mysigt!
    Jag kan känna att våra kläder i små storlekar spretar väldigt färgmässigt och det är inte alltid lätt att matcha ihop det. Hade mer än gärna haft en mer enhetlig garderob även om båda har sin charm. Ska bli kul att se lillebror i kläderna snart...
    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Första tvätten är verkligen speciell, det är så sjukt tråkigt att tvätta annars..! Nu har jag vikt alla kläder omsorgsfullt och lagt dem i lillebrors byrå.

      Radera
  3. Åh vad mysigt, ska också börja tvätta lillans kläder nu i dagarna =)

    SvaraRadera