söndag 26 april 2015

Lillebror är här!

Nu är lillebror äntligen här! Efter att ha blivit inlagda på perinatal i onsdags natt, eller snarare torsdag morgon, så kom han med en väldig fart till världen tidigt i fredags, strax innan 01. Vi hann vara fyra timmar på förlossningen. Han är så liten så liten, men ändå större än vad Nils var. Lillebror är 52 cm lång och väger 3250 gram och Nils var 50 cm och vägde 3000 gram. Vi mår båda bra och det är så fantastiskt att han äntligen är här! Idag fick vi komma hem från sjukhuset, så nu ska vi boa in oss här hemma med världens sötaste lilla lillebror.







10 kommentarer:

  1. Äntligen, massa grattis. Så fin 💙

    SvaraRadera
  2. Alltså. Munnen! Och näsan! Och rynkan! Du ville ju ha en liten bebis och han känns alldeles lagom liten baserat på längd och vikt. Ungefär som Tim och han var pyttig.

    Skönt att ni är hemma och kan njuta alla fyra. Hoppas att Nils tar förändringen så bra som jag tror och hoppas att han gör. Förutom när du ammar kommer du att ha massa tid att mysa med storebror. Jag lovar.

    Ser fram emot att höra mer om förlossningen.
    Kram och grattis igen. Är så glad för er skull! Om du ska upp till Stenungsund i vår/sommar kanske jag och mina killar kan hälsa på?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jaa, jag ville ha en liten bebis, och precis som du skriver så är han alldeles precis lagom och helt perfekt.

      Det kommer en förlossningsberättelse snart, ska bara knåpa ihop den :)

      Jaaa, det hade varit jätte jätteroligt om du ville göra det!! I sommar kommer vi garanterat till Stenungsund!! :) :) :)

      Radera
    2. Då hoppas jag på en dejt om några månader, det hade varit så kul!

      Radera
  3. Han ser verkligen helt perfekt ut! Han är sååå söt!!! Vad säger Nils nu när lillebror har kommit? Spännande att höra vad det blir för namn också 😄 kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack :)
      Nils säger "där är lillebror" hela tiden och pekar på honom. Han säger vad han gör, tex "lillebror är ledsen", "lillebror äter". Han har nog inte riktigt förstått vidden av att han alltid kommer att vara hos oss ännu.

      Och det där med namn är ju såå svårt... Vi har några stycken som vi försöker välja mellan nu, men det är så svårt då det ska kännas 100% rätt för båda två ju.. Men tids nog lär vi nog kunna enas om vad han ska heta :)

      Radera
  4. Grattis till den så söta pojken! :) bedårande! :)

    SvaraRadera