onsdag 28 januari 2015

Skötväskor

Jag sitter och surfar runt efter lite inspiration till vilken skötväska vi ska ha till Donkey:n som är helt svart. Just nu lutar det mest åt någon av väskorna från Svenskt Tenn eller den ljusa längst ner i vänstra hörnet från Littlephant. Väskorna från Svenskt Tenn och Littlephant är så snygga att de kan man ju använda även sedan, då man inte har behov av någon skötväska.




Vilken av dessa skötväskor tycker ni är finast? 

5 kommentarer:

  1. Tycker den svarta med bruna detaljer var snyggast"

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är fin! Men de bruna detaljerna är tyvärr i fuskskinn och jag är rädd att det ska bli fult fort :(

      Radera
  2. Jag är en mes när det kommer till färger och mönster så jag hade också kört på den svarta��. Om jag var tvungen att välja färg gillar jag de från svenskt tenn eller den nere till höger.
    Själv skulle jag vilja spana på skip hops modell versa live för den ser snygg ut på bild och den skulle jag kunna ha som datorväska på jobbet sedan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu lutar det mest åt den med elefanterna från svenskt tenn, jag är lite skeptiskt dock då jag fått för mig att den liknar lite för mycket en "tygpåse" än en skötväska. Skulle gärna vilja de sin innan jag köper den. Skötväskorna från Littlephant vet jag hur de ser ut i verkligheten och de är jättefina.

      Radera
  3. Tyckte att alla var jättefina! :D

    SvaraRadera