tisdag 23 december 2014

Finfrämmat

Idag har vi träffat Emelie, Erik och Vilgot. De bor ju i Karlstad (därav att vi träffas så otroligt sällan eftersom jag bor i Malmö och det är en ganska bra bit mellan Malmö och Karlstad), men firar jul i Ljungskile som ligger nära Stenungsund, så de var här och hälsade på i förmiddags. Så otroligt roligt och kärt återseende! Vilgot hade verkligen vuxit sedan jag såg honom senast. Han och Nils var väldigt reserverade mot varandra i början, men efter ett tag släppte de och de lekte jättefint ihop. Emelie och jag hann prata lite grann emellanåt, det är ju så det blir när man har två små söta pojkar som vill ha uppmärksamhet. Det var det bästa på länge, att träffa Emelie och det kommer jag att leva länge på nu.


Erik bygger tågbana med Vilgot och Nils.

Finaste vännen och sötaste pojkarna.

Roligaste leksaken var ändå lådan som tågbanan från början låg i (innan Nils hällde ut alla delar). 

Tillslut hade de så himla roligt med varandra och båda två tjöt av skratt när de jagade varandra runt runt. 

Pappa hade köpt en ny korv-grillnings-grill som han invigde idag och grillade en himla massa goda korvar. Här står pojkarna och kikar ut när "moffar" grillar. 

Pojkarna tyckte att korven smakade utsökt och åt med god aptit. 


Smaskigt med korv. 

Här kan ni läsa om när vi träffade Emelie och Vilgot förra sommaren och förra påsken. När jag tittar tillbaka på de äldre bilderna ser jag verkligen hur mycket Nils har vuxit. Är så glad att jag tagit de bilderna, det är roligt att blicka tillbaka. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar