söndag 3 maj 2015

Olle

Nu har vi äntligen bestämt oss för vad lillebror ska heta. Vi valde bland annat mellan Folke, Melker och Olle, men vi hade en hel lista som vi gått igenom typ tusen gånger. Det är så svårt med namn då det verkligen ska känns rätt och passa in på personen i fråga, sedan ville vi gärna att det skulle låta fint ihop med Nils. Tillslut enades vi om Olle, av den enkla anledningen att ju mer tiden gick; desto mer såg lillebror ut som just en liten Olle.

Han lär bli kallad för lillebror även fast att faktiskt fått ett riktigt namn. Nils säger alltid lillebror och även Mikael och jag, då det låter så gulligt med just lillebror.




4 kommentarer:

  1. Tycker ni gjorde ett utmärkt val! Han ÄR ju en liten Olle <3

    SvaraRadera
  2. Olle blir nog perfekt. ��
    Pratade precis med min mammakompis om namn idag. Det är så svårt och viktigt att välja bra men framförallt "rätt" namn. Även om jag är nöjd med Jack och Tim och tycker att de är fina och passar så ifrågasätter jag ibland om det ändå är rätt. Tänk om de vill byta när de blir större? Jaja. Lillebror ser ut som en Olle i alla fall

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu känns Olle helt självklart; han är vår lilla Olle :)
      Tror nog att det är många som nån gång under livet önskar ett annat namn. När jag var typ 13,14 önskade jag att jag hette något annat, men det var nog mest en fas.

      Radera