söndag 12 juli 2015

Stenungsund

I fredags åkte vi till mina föräldrar i Stenungsund. Jag hade laddat ner en massa roliga appar till plattan till Nils, ifall han skulle tycka att tågresan var långtråkig. Han använde knappt plattan, utan tyckte det var helt okej att sitta i vagnen i tåget och bara, tja, åka tåg helt enkelt. Tågresan till Stenungsund gick därmed hur bra som helst.

Ett sovande barn och ett som spelar bokstavsspel på surfplattan.

Igår gick vi ner till torget och tittade på båtar, vilket Nils pratat om sen vi var här sist. Igår var han dock inte riktigt på humör om man säger så.. Precis allt var fel,och var det inte fel innan så blev det det och det gick absolut inte att locka honom med något (inte ens lördagsgodis eller festis eller att åka morfars bil). Olle däremot, han låg snällt och sov i vagnen i flera timmar. Mamma och pappa bjöd på en helt underbart god grill buffé på kvällen, och vi satt utomhus på deras nya altan och avnjöt den goda måltiden, tillsammans med ett glas rosé (sååååå jäkla gott).


Grill!

Ett glas rosé i kvällssolen.

Nils har varit ute och lekt största delen av tiden, och han älskar det. Mamma och pappa har ett stort berg på sin trädgård, och där finns massa roligt att upptäcka för Nils.

Morfar och Nils uppe på berget.

"Jag vattnar blommorna" säger han glatt och häller vatten på ogräset. Min söta unge!

1 kommentar: