tisdag 14 juli 2015

Slottskogen

Idag har vi var i Slottskogen i Göteborg. Det var sådär lite halvtrist väder så det passade utmärkt med en utflykt dit. Det var lagom varmt, lagom med folk och alla var på bra humör. Vi fick se en massa djur, promenera och äta goda mackor. En alldeles perfekt lagom dag med andra ord.

Nils gick största delen av dagen själv, och satt knappt i vagnen alls (så vi hade lika gärna kunnat köra den i mono). Det är roligt att han faktiskt vill gå, och inte åka vagn. Han tycker det är roligt att få gå själv och självständigt upptäckta saker. När vi var inne hos djuren gick han själv (självklart med uppsikt av oss som hela tiden var bakom honom) och efter en liten stund ville han gå ut. Han var inte lika road av djuren som han var förra året.

Olle låg i vagnen hela dagen ochbsov största delen. När han var vaken låg han nyfiket och bara tittade.

Solande säl.

Tittar på simmande sälar.

Eric.

Mamma och pappa.


Olle sov i vagnen i flera timmar.



Nils tyckte att pingvinerna var extra roliga att titta på. 

En skön vilostund.

Även Nils ville prova, han hade dock lite korta ben.


Nils och Mikael spanar på älgar.




"Vi ska till Slottsparken, INTE Slottskogen" sa Nils argt. Han menade nog att han ville till barnens zoo där man får klappa på djuren.



"Titta hönorna" sa han glatt. Förra året när vi var i Slottskogen var detta hus med hönor det allra roligaste i hela Slottskogen enligt Nils.

När lillebror vaknat låg han sött i vagnen och bara tittade.

När vi kom hem sedan var vi alla lika trötta. De grillade hamburgarna smakade lite extra gott då. Jag började att äta ägg igår så jag kunde ha dressing på min hamburgare - vilket kändes väldigt lyxigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar