onsdag 8 juli 2015

Avfuktning

På förmiddagen var snickaren här och gjord flera hål i väggen för att kunna sätt in avfuktaren. Det låter, tar plats och Nils är där och pillar, men det är bara två dagar till vi åker till Stenungsund, så det gör inte så mycket. Jag tycker mest det är trist att vår vägg ska behöva bli så ful med hål, för även om de går att laga sedan när fukten är borta så kommer det ju synas att det varit hål. Dessutom är det långa ränder och bucklor i både vägg och tak på flera ställen där det runnit vatten.. Snickaren sa att grannarna måste ha märkt att det läckte vatten från rören.. Och det är inte första gången det är problem med just de grannarna, så det gör mig lite ledsen att de inte "bryr sig", för det drabbar ju oss.. Och som sagt så är det inte första gången de gör något som påverkar oss, som bor under dem, negativt.. Jaja, nu är det ju som det är, och huvudsaken är att fukten försvinner.



4 kommentarer:

  1. Blä så tråkigt med sådana grannar, men bra att ni blir av med fukten.
    Hur länge stannar ni i Stenungsund? Vi åker till Rickards bror på måndag (förbi är magsjukan borta) och kommer hem på torsdag eller något. Hinner ni ses i helgen eller nästa helg? Vore typiskt om vi missar tillfället nu, är så spänd på att träffa er!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi stannar minst en vecka :) Så vi är kvar även nästa helg. Vi har inget uppbokat överhuvudtaget så vi kan när som, vi kan anpassa oss efter er :)
      Kram!

      Radera
    2. Vi stannar minst en vecka :) Så vi är kvar även nästa helg. Vi har inget uppbokat överhuvudtaget så vi kan när som, vi kan anpassa oss efter er :)
      Kram!

      Radera
    3. Vi stannar minst en vecka :) Så vi är kvar även nästa helg. Vi har inget uppbokat överhuvudtaget så vi kan när som, vi kan anpassa oss efter er :)
      Kram!

      Radera