söndag 5 juli 2015

Lomma beach

Äntligen är sommaren här på riktigt! Mikael gick på semester i fredags, och Nils på sommarlov, det har varit 30 grader i skuggan och solen har skinit precis hela helgen. Dagtid har det nästan varit på gränsen till för varmt för att vara utomhus så därför har vi hållit oss inne och tagit det lite lugnt. På eftermiddagarna när det blivit lite svalare har vi åka till stranden i Lomma med Elin, Elvin och Hannes och badat och lekt. Igår hade vi med oss korv som vi grillade. Nils och Elvin lekte, till och med med varandra, dock inte alltid helt överens, men ändå. Förra året var Nils inte överförtjust i att bada i havet, detta året ÄLSKAR han det. Han är som en liten fisk och slänger sig i vattnet och doppar till och med huvudet, totalt orädd. Olle har varit i någons famn och tittat sig omkring eller sovit i vagnen och det har gått bra med värmen faktiskt. Igår kväll kom vi hem 22:30 från stranden, alla var såå trötta, nöjda och glada. Idag var vi hemma lite tidigare, men barnen kom inte i säng så mycket tidigare för det, är det sommarlov så är det.

Nils.


Elvin.

Vattenlek tillsammans. 

Skönt i vattnet. 

Solsuffletten är verkligen oslagbar. 

Olle hängde med ut i vattnet. 



Fisken.

På pappas axel. 

Fina Elin!

Elvin och Nils samlar stenar att lägga runt grillen. Innanför stenarna fick bara pappa Mikael vara (för att kunna sköta grillen och för att pojkarna inte skulle skada sig).

Nils och Elvins sten-gräns.

Korv på grillning.

Billek, tillsammans! 

Micke, Elvin och Nils lekte länge länge i vattnet. 

Solnedgång. 

Olle sov i vagnen, Micke och pojkarna lekte i vattnet och Elin och jag drack varsin kopp kaffe och fick prata i lugn och ro. Iallafall i några minuter.

Underbar solnedgång. 

1 kommentar:

  1. Underbart med sommar! Sådana kvällar kan man leva på länge! Fina bilder =)

    SvaraRadera