torsdag 24 januari 2013

Nils fyra veckor

Herregud, vart tog tiden vägen?! Har det redan gått fyra veckor sedan Nils kom till värden? Det är sjukt konstigt för det känns snarare som två veckor än fyra! Det är bara att konstatera att tiden går fort när man har roligt.

Nils fyra veckor.  

                 En dag gammal och fyra veckor gammal.              
Samma kille - i samma byxor! Kinderna ser jag nu är mer runda nu jämfört med då.       
 
Nils väger nu 3850 gram, han är fortfarande en liten kille och storlek 50 är fortfarande för stort, i blöjor har han storlek 1.
Han sover det mesta av dygnets timmar, precis som spädbarn ska göra, men när han är vaken vill han gärna ha ögonkontakt med en och följer en gärna med blicken. På eftermiddagarna har han sin mest vakna period. I början avskydde han att ligga på skötbördet men nu tycker han det är fina fisken att ligga där och beundra den fina mobilen med de färgglada insekterna som hänger ovanför. I lördags, 19/1 kom första riktiga leendet när jag satt och pratade med honom.

Glad kille på skötbordet.

Tänk så fort tiden går, här är han bara sex timmar gammal ♥
 
 
Vilken vänding livet tog när Nils kom, livet har fått en helt ny mening och jag skulle göra allt för denna lilla varelse!

6 kommentarer:

  1. Lille Nils, är du redan 4 veckor?! Han är så söt! :)

    Jättekul att träffa er igår, får absolut bli en promenad nästa vecka! Så lite så, hade ju själv ingen användning av de. Såg du att där låg rabattkuponger också? Glömde säga de..

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Härligt att han växer så bra!! Har också en liten kille hemma, väger äntligen 4 kilo 8 veckor gammal! :) så fin liten kille ni fått!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen skönt :)
      Er kille är också jättefin!

      Radera
  3. Vad härligt att du känner så! Jag tyckte att de första två veckorna med dottern var urjobbiga, och de nästföljande två var bara drägliga. Inte förrän Sienna var sex veckor började jag njuta på riktigt!

    SvaraRadera