måndag 9 december 2013

Andra advent

Under julmånaden blir man fort fullbokad. Micke, Nils och jag ska fira julafton och Nils födelsedag hemma hos mina föräldrar i Stenungsund. Självklart ville vi fira även med Mickes mamma, men det blev svårt att få ihop en dag så nära julafton som möjligt. Därför firade vi julafton och Nils födelsedag igår, hemma hos Marianne. Hon hade gjort jättegod som vanligt. Först en liten jultallrik och sedan fläskfilé och klyftpotatis. Efter maten öppnade Nils sina julklappar och födelsedagspresenter. Det var en hel hög med paket, men det enda Nils såg var motorcykeln! Haha, han var så söt när han puttade den fram och tillbaka genom vardagsrummet.

Redo för julfirande!

Sötaste killen i stan.

Farmor och Nils. Varje gång Nils träffar Marianne skiner han upp som en sol och blir superglad! Han tycker väldigt bra om sin farmor.

Uppdukat för julmat.

Sötboll!

Nils, julklapparna och storfavoriten motorcykeln.

Sådär intresserad av att öppna resterande paket.

Men snörena var ganska roliga.
 
Det hände som ni kanske ser, en liten olycka. Så vi fick byta Nils julkläder. Vilken skillnad det blev från att ha haft skjorta och jeans, till body och tights. Han såg genast flera månader yngre ut.
Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll som faktiskt avslutades hemma hos oss då Nils var så trött och vi hade inte fått med oss pyjamas och gröt hem till Marianne.

6 kommentarer:

  1. Sötaste killen OCH mamman i stan! Vilken mysig kväll ni hade 😄

    SvaraRadera
  2. Är det klänning el kjol du har på dig?
    Snyggt;))

    SvaraRadera
  3. Oj,vad mycket paket! Tror nog att Jack får en del också. ☺️Men när han blir större och fattar vad jul är har vi redan pratat om att begränsa så att han inte blir alldeles ha-galen.
    -Jenny-
    Jennyspysventil.wordpress.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, och det var barr julklappar och födelsedagspresenter från hans farmor. Sen när det är julafton och födelsedag på riktigt lär det ju bli ännu fler...

      Det är nog bra att begränsa, annars kanske risken är stor att barnen tror att de kan få precis ALLT, och riktigt så är det ju inte här i livet :)

      Radera