lördag 17 december 2011

Kryssning

I sommar ska Micke och jag åka med hans mamma på en kryssning i medelhavet en vecka. Hon fyller 60 år och ha bjudit oss, det ska bli så himla kul!

Båten avgår från Barcelona och fortsätter sedan till Frankrike tror det är i Toulon,Nice och Florence båten stannar och sedan vidare till Italien där båten stannar i Rom och Neapel. Varje dag stannar båten i en av dessa hamnar, man kan själv välja att gå av i båten och göra någon aktivitet eller bara strosa runt. Man kan såklart stanna på båten och sola och bada, det finns 10 pooler, eller göra någon annat. Det finns hur mycket som helst att göra på ombord, som tex spa, gym, klättervägg, isbana, minigolf, kasino, massa restauranger, butiker och olika shower som musikaler och isdans.

Båten har 15 däck och är 340 meter lång.
 




Main dining room.

Det finns massa butiker ombord på båten.

Spa.


Shower varje dag.

Tror det kommer bli en häftig resa med många spännade upplevelser! Vi ska boka några "utflykter"  i land också, vi har bara inte bestämt oss för vilka ännu. Sen har vi tänkt gå i land själva också och bara promenra runt, ta en kaffe på nåt mysigt café osv.

2 kommentarer:

  1. Åhhhh vad härligt det låter!! Vad avundsjuk jag blir!! ;) Vi har sagt att vi ska åka på kryssning någon gång. Då kan ju du komma med tips :) kram

    SvaraRadera