torsdag 7 januari 2016

Sova i eget rum

När vi kom hem till Malmö igen efter julen i Stenungsund så började vi att lägga Olle i hans säng i hans och Nils rum. Det har gått bra. Han är orolig kvällstid och vaknar och gråter vid några tillfällen, men det räcker oftast att ge honom nappen så somnar han om på en gång. Sedan sover han fram till 04-06 och då har jag hämtat in honom till vår säng. Jag har inte provat att ge honom nappen, och se ifall han somnar om då han vaknar kring 04-06, mest av bekvämlighet och lathet, men även för att jag själv inte riktigt är redo att han sover "så långt bort". Alltså jag vet inte vad det är med mig, för när Nils började sova i eget rum så kände jag inte såhär, jag har blivit mer "blödig" och "hönsig" tror jag.. Just nu tycker jag liksom att det är som bäst när vi ligger alla fyra och trängts i vår lilla 160 cm säng..

Olle och snuttefilten - can't live without it.. 


Nils sover gott med alla sina djur; apan, hunden och Olles kanin. 

Mysigaste stunden i hela världen är när man vaknar på morgonen och alla fyra ligger i sängen. 

2 kommentarer:

  1. Så härligt att det funkar så bra! Vi ska fixa i ordning Tims rum nu i januari/februari och flytta över hans spjälsäng dit. Den står vid väggen vid fotändan av vår säng nu. Samtidigt som jag vill att han ska sova bra själv så känns det lite jobbigt. Är också blödig men det är så dubbelt det där. Jag sover bättre när Tim sover hela natten i sin säng. Men det är sååååå mysigt när han sover mellan oss. Samtidigt som han bökar så mycket! Dubbelt som sagt..

    Jack däremot sover fantastiskt nu. 19-8 i egen säng och oftast helt utan knyst.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I söndags vaknade jag halv åtta, och då låg båda barnen i sina egna sängar och sov!! Det är ju dock en engångsföreteelse, men ändå, vem vet, det kanske händer snart igen :)

      Vad duktig Jack är, måste vara skönt att bara ha Tim i sängen och att slippa springa upp för typ nappinstopp osv :)

      Kramar <3

      Radera