måndag 12 oktober 2015

Nils och Olles rum

Nu är Nils och Olles rum helt färdigt. Eller ja, de har ingen rullgardin ännu, men det är så mörkt på kvällarna och mornarna nu ändå, så just nu spelar det ingen roll. Det blev jättebra att göra matrummet till ett gemensamt barnrum, fattar inte att vi inte gjort det tidigare faktiskt. Nu kommer rummet till användning och det känns hundra gånger roligare än att vi var där och åt någon gång ibland bara. Dessutom är det mysigt att vara inne i rummet och det finns massa plats till lek. 

Rummet har två ingångar, från hallen och från tv-rummet. Det är ett stort luftigt rum med mycket ljusinsläpp tack vare de stora fönstret. 

Nils tyckte det var helt fantastiskt att få en stor säng. Det är mysigt att man kan ligga bredvid honom i sängen och läsa sagor för honom, Än så länge är det bara Nils som sover i rummet då Olle fortfarande ammas nån gång per natt. På dagarna när Olle sover sin middagsvila har han sovit den nån gång iland i sin säng i deras gemensamma rum och det har funkat toppen. 

Rummet sett från hallen. 

Rummet sett från tv-rummet. 

Nils säng med en mysig ljusslinga och pompoms.

Olles säng med Nils gamla fina flygplansmobil.

Mitt i rummet står ett bord med två stolar där man kan rita, eller leka med bilar eller bjuda på kakor och kaffe med kaffe-servisen.



1 kommentar:

  1. Vilket fint och stort rum! Barnrum tenderar ofta till att vara väldigt små (både i hus och lägenheter) men här har ni verkligen plats att leka på. Snyggt!'

    SvaraRadera