tisdag 13 maj 2014

Klätterapa

Imorse när vi hade ätit frukost skulle jag ut och hämta nåt i badrummet. När jag kom tillbaka hade Nils klättrat upp på stolen och stod där uppe och lös som en sol. Lika glad som han var att han hade lyckats klättra upp lika livrädd var jag att han skulle trilla ned eller ännu värre; klättra vidare upp på bordet.



Imorse (eller snarare inatt) tyckte Nils att det var lagom att vakna och gå upp klockan 04:50. Det tyckte inte jag. Efter flera misslyckade omsövningsförsök gick jag och la mig igen. Jag vägrade gå upp så tidigt och Nils verkade helnöjd med att sitta i sin säng och prata med sig själv och kasta ut allt som gick att kasta ut från sängen. När Micke gick upp strax innan 06 tog han upp Nils. Jag fick sovmorgon till 06:50!!! Såå himla skönt! Eftersom det var Micke som tog upp Nils såg jag själv inte hur Nils ögon såg ut, men enligt Micke var de inte så geggiga, så vi skippade vårdcentralen idag. Skönt om det nu är så att hans ögoninflammation äntligen är över.

4 kommentarer:

  1. Var glad att han är så pass gammal som han är. Wille har aldrig klättrat sådär väldigt mycket förrän kanske i den åldern som Nils är i. Walle däremot, klättrar upp på allt hela tiden och har gjort länge. Han har INTE koll på det där ännu. Senast i förrgår ramlade han ner från arm/ryggstödet på soffan och slog i nästan i en leksakslåda. :( Det är lite som att få sitt första barn för han är så olik Wille på sånt där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du helt rätt i, för han har en helt annan koll på vad som är farligt och inte jämfört med när han började klättra på småmöbler som tex pallar och mindre stolar anpassade för barn.

      Radera
    2. Nu när jag läser vad jag skrivit ser jag att jag skrivit "slog i nästan i en leksakslåda". Det skulle stå att han slog i näsan.
      Ja alltså Wille höll sig till dom där mindre grejerna när han var liten och tog det allt eftersom han behärskade det. Mycket bättre. Walter ser väl att storebror är överallt och hänger efter. Sjukt jobbigt faktiskt. Blir sån vakt hela tiden.

      Så söt han är när han står där stolt på stolen förresten. :)

      Radera
    3. Jag misstänkte att du menade näsan :)
      Klart lillebror vill göra som storebror <3

      Radera