söndag 4 maj 2014

Barnfria mammor

Nils har mått lite bättre idag, och framför allt är ögonen betydligt mindre geggiga. Kanske var det den höga febern igår som gjorde att ögoninflammationen la sig något. Även Elin hade en lite sjuk kille hemma så hon frågade mig ifall jag var sugen på att ta en fika på Emporia. Skönt med ett litet avbrott i sjukstugan så jag följde såklart med. Förutom fika på Joe and the Juice blev det även lite shopping. Så himla skönt att bara få vara mig själv och i lugn och ro gå och titta på kläder. Extra roligt att ha med sig sällskap i kvinnligt format. 

 Shoppingpaus på Joe and the Juice.

Quiltad mörkblå vårjacka från Zara. Helt klart mitt bästa köp idag.


Neon-orange blus med drapering i ryggen från Oasis. Jag kommer matcha med cremevita jeans. Måste bara hitta ett par först.

Syrenlila blus med härlig drapering i sidan från Zara. Jag tänker mig att jag ska ha denna till ett par mörkblåa shorts eller ett par mörkblåa finare jeans/byxor. Tyvärr är det även här så att jag måste hitta det sist nämda paret mörkblå byxorna.

Rosa blus från Oasis, mitt näst bästa köp idag. Har en känsla av att denna kommer att användas flitigt i sommar.

Nu på kvällen hade Nils över 39 grader i temp så han fick paracetamol innan jag la honom. Alldeles såsig, trött och röd i ögonen var mitt älskade stackars hjärta.. Det gör verkligen ont i mammahjärtat när ens barn inte mår bra. Undra om imorgon blir vår första VAB-dag..? Om det blir det kommer Micke få ta det då jag var sjuk hela förra veckan så det känns som att jag behövs på jobbet nu i veckan.

7 kommentarer:

  1. Tråkigt med sjuk liten kille men roligt med shopping! Hoppas att Nils kryar på sig snabbt!
    -Jenny-

    SvaraRadera
    Svar
    1. Superkul och såå välbehövligt.
      Ja, det hoppas jag med :)

      Radera
  2. Åh vilka snygga kläder du shoppat! 😍 Älskar jackan!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Ja, jackan är såå snygg! Den beige var också riktigt snygg, jag tittade på den idag också men det blev tillslut blå, den kändes mest som jag :)

      Radera
  3. Kom på att jag prövade den jackan fast i beige i Köpenhamn! 😍

    SvaraRadera
  4. Hopppas han mår bättre snart. Egentid är guld värt, speciellt om man får shoppa lite : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han mådde mycket bättre imorse :)
      Eller hur, egentid är såå skönt!

      Radera