lördag 23 februari 2013

Fyra generationer

Sent igår kväll hämtade jag Micke som tragit tåget hit till Stenungsund. Skönt att vara samalade alla tre igen! Vi var trötta båda två och stupade i säng på en gång tillsammans med vår fina Nils.

I förmiddags bjöd Farfar på fika med finporslin för att fira att Nils kommit till världen. Vi fick till en bild på oss, fyra generationer.

Fyra generationer.

 
Lilla familjen.
 
Från farfar åkte vi direkt ner till torget för en fika med Veronika och Christian på ett fullsatt Espresso House. Som jag tycker om de två och är så glad att de är mina vänner!
Nu på kvällen har vi ätit en stor kalkon som mamma gjort, hon är mästare på att laga kalkon så det var lika gott som alltid! Vi har med andra ord haft en superbra dag idag igen - jag stormtrivs i Stenungsund!

9 kommentarer:

  1. Dax att flytta tillbaka kanske? ;)
    Vilka härliga kort! Väldigt roliga att ha kram

    SvaraRadera
  2. Har sagt det tidigare men måste säga det igen - Nils är verkligen ett fint (och passande!) namn. Är lite nyfiken, är det ett släktnamn och vad har ni funderat på för mellannamn, om han nu ska ha några?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)
      Nils är ett släktnamn från Mickes och min sida vilket gör det hela lite roligare. Vi har faktiskt inte bestämt andra namnet helt än, vilket vi verkligen borde göra!

      Radera
  3. Du går flytta tillbaka :) puss Clara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade kanske varit något :)
      Kul att se dig igår även om det bara blev en kortis. Vi får se till att ses i påsk <3
      Puss

      Radera
  4. Så fina bilder! :)
    /mammajosephine

    SvaraRadera
  5. Det är underbart att komma hem & hälsa på sådär!
    Hoppas dock inte att du flyttar tillbaka - vill ju ha er i Malmö :-)

    SvaraRadera