söndag 8 januari 2012

Semletider

Snart är det semletider. Jag är en stor semleälskare och har såklart redan tjuvstartat, har redan ätit två stycken i år, och jag ääääälskar det! Måste begränsa mig själv i år bara, annars finns risken att jag kommer se ut som en semla till sommaren..


Micke och jag har haft en riktigt mysig och lugn söndag. Vi tog en låååång sovmorgon och åt frukost framför tv:n. Sen möblerade vi om i matrummet, vände bordet så att det står med långsidan längs med fönstret istället. Det gjorde att rummet blev utnyttjat på ett helt annat sätt, rummet fick verkligen ett lyft. La på en ceriserosa duck på bordet och mitt fina stora turkosa fat. Blev mycket vårigare! Skulle vilja ha nya gardiner i matrummet också. Nu har vi vita gardiner, grå matta och vita möbler, vilket gör att rummet blir ganska trist. Ceriserosa och turkos blev super i det rummet, kanske skulle köpa en stor turkos ljuslykta att hänga i fönsret? Har sett lavendellila gardiner på rea på Hemtex, de skulle också kunna passa.

Efter ommöbleringen lagade vi ryggbiff och potatisgratäng. Sen tog vi en promenad till affären och köpte grädde och mandelmassa så att vi kunde göra semlor till den svenska deckaren vi ska se nu på kvällen.
Älskar söndagar!

2 kommentarer:

  1. Jag har aldrig varit en semel älskare, tyvärr får jag säga! För det ser väldigt gott och fluffigt ut ;)

    SvaraRadera
  2. Skönt för dig att du inte är en semleälskare ;) Det är min stora last såhär i början på varje år... :(

    SvaraRadera