söndag 16 november 2014

Frukostbuffé

Igår när vi vaknade var det rätt tomt i kylen, så istället för att gå till affären kände jag att det kunde vara mysigt att gå på café på någon härlig frukostbuffé. Vi slängde på oss kläder och cyklade bort till Systrar och bröder. Det var typ mitt bästa beslut på länge, för det blev en jättemysig frukost och vi fick faktiskt äta i lugn och ro trots att Nils har ett hemskt trotshumör just nu och blir helt galen så fort han inte får som han vill. Efter att ha mutat honom med ägg och kaviar och en lite russin tyckte han att det var roligt även han att gå på café och äta frukost. Efter att han ätit lekte han med bilar och läste böcker som vi hade tagit med. Micke och jag fortsatte att äta och dricka gott kaffe.

Efter frukosten mötte vi upp Elin, Hannes och Elvin för en iskall lekstund på Frida och Franks innergård. Det var 9 grader varmt, men kändes som minus 99 typ, sådär så att det ilade ändå in i benmärgen. Därför blev det bara en kort lekstund.

Systrar och bröders frukostbuffé.

Vi hittade en mysig hörna med utsikt över bilarna som körde förbi, toppen för Nils del.

Rastning av soon-to-be-2-åring. Överlycklig när han hittade en trehjuling i hans egen ministorlek.

På eftermiddagen var jag helt galet trött och orkade ingenting, så det fick bli tidigt sänggående. Imorse fick vi till och med sovmorgon till klockan 07, såå jäkla skönt :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar