måndag 9 juli 2012

Kryssning

Borta bra med hemma bäst.. Vi har verkligen haft en riktig toppen resa med många upplevelser! Dagarna har gått i ett och vi har varit heeelt slut när vi lagt huvudet på kudden för att sova! Varje dag la båten till i en ny hamn, och man fick själv välja ifall man ville stanna kvar på båten eller gå i land. Gick man i land kunde man välja att utforska staden själv eller med guide. Vi gick i land alla dagar och två av dem med guide. Jag gillade Nice och Florens bäst.

Maten på båten har verkligen varit toppen, riktigt fräsch och god. Mycket frukt och grönsaker vilket jag gillar! Frukost och lunch var buffé och på kvällen var det middag i en fin matsal. Det var dresscode i matsalen vilket var kul, för vilken tjej gillar inte all klä upp sig?

De två första dagarna var vädret lite halvkasst, men det tror jag bara var bra för det var stor temepraturskillnad jämfört med här hemma. Eftersom vi var i land varje dag solade vi bara på en liten stund på eftermiddagarna och det tror jag också var bra, risken finns att vi annars hade sett ut som kräftor. Nu har vi istället en lagom solbränna :)

Vi har tagit enormt många bilder, och att bara lägga upp alla i ett inlägg kände jag skulle bli rörigt, så jag gjorde faktiskt ett inlägg per dag.

1 kommentar:

  1. Lät som ni haft en fantastisk vecka och sett många fina platser!! Skulle också vilja göra en sådan tur :)

    SvaraRadera