lördag 12 juli 2014

Underbara sommar

Min semester har verkligen börjat bra, det är rena utomlands-semester-väder här i Stenungsunds. Vi har varit på stranden varje dag, från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Vi har fikat och ätit lunch där och Nils har sovit sin middagsvila och man märker verkligen hur bra man mår av att vara utomhus så mycket. Idag skulle vi egentligen inte åkt till stranden då vi trodde att det inte skulle vara så fint väder. Därför åkte vi på morgonen till mamma och pappas ny-gamla hus. Det är farfars hus som de håller på att renovera och om två veckor ska de flytta in. Det är långt ifrån färdigt nu och kommer heller inte att vara färdigt när de flyttar in, men när det väl blir färdigt sen kommer det bli såå bra! Pappa och Micke rev ut fasta hyllor nere i källaren och mamma pysslade lite. Nils lekte med mina småbröders gamla tågbana, vattnade blommor och körde runt med sin röda fina nya Bobby Car. Efter ett par timmar blev det riktigt varmt så vi åkte hem och packade strandväska och styrde sedan mot Grönvik där vi hade en skön eftermiddag.

Igår hade vi sällskap på Grönvik utav Veronika och hennes söta Zigge, Rebecka och Bea och hennes söta Viggo som är kusin med Zigge. Jag blir allt lite bebissugen när jag ser de små söta liven!
Idag hade vi sällskap av Henrik och Katrin och Lillemor och Janne. Det är alltid någon man känner på Grönvik och det är alltid trevligt med sällskap.

Nils körde lyckligt runt på gatan utanför huset.

Mina bröders gamla tågbana. Nils sa "taaug" och satt stilla länge och pillade med de små tågen.

Att vattna blommorna var roligt, särskilt roligt var det att vattna fötterna.

Nils hittade sin mormors tomatplantor och smaskade på de solmogna tomaterna som fanns.

Grönvik.

Promenad på bryggan.

Spännande med "kjabba".





Innan vi åkte hem var Nils såå gosig och ville bara ligga i sin pappas trygga famn.




2 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder. Bilden på dig och Nils när ni går på bryggan hand i hand är min favorit. Heja rumpor, fast du har ju fått konkurrens om sötaste rumpan:)

    SvaraRadera