torsdag 10 juli 2014

Grönvik

Den här semestern bjuder verkligen på helt fantastiskt sommarväder! Det är 30 grader, solen skiner och det fläktar lite lätt. Både igår och idag har vi varit på Grönvik precis hela dagen. Delar av familjen Nissén och familjen Jern har varit på stranden, precis som tidigare år så det har verkligen känns som förr. Grönvik är en långgrund liten strand med flera små båtbryggor. Där är inte särskilt mycket folk så därför är det den stranden vi oftast besöker då det är lugnt och skönt där. Att det är långgrunt var perfekt för Nils som lekte i vattnet, och som han älskade det!

Vyn från bryggan vi badar från. 


En liten som älskade att sitta i vattnet och leka. 



Årets första dopp - kallt med som vanligt skönt efteråt.

Hela gänget, eller ja, några från varje familj fattades.

Nils sov gott i vagnen efter lunch. 

Bada och leka - det bästa med sommaren enligt Nils.


Nu på kvällen var morfar och Eva här och åt pulled pork som mamma gjort. Det var första gången jag åt det och det var riktigt gott. Efter att tillsammans ha sett en film blir det nu sängen. På nätterna är det såå varmt trots att vi har typ alla fönster öppna, men jag klagar absolut inte, jag älskar sommaren när den visar sig från denna sidan - den bästa!

2 kommentarer:

  1. Åh så underbart det är med detta vädret! Vilken tur ni har med eran semester också :) riktigt härliga sommarbilder vännen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur :) tack så mycket vännen! Kramar

      Radera