måndag 14 juli 2014

Slottskogen

Idag har vi varit i Slottsskogen i Göteborg och promenerat runt och både tittat och klappat på alla djur. Vi har sett allt från sälar, pingviner och grisar, kossor, hästar till älgar ankar och påfåglar. När Nils såg ett djur han visste vilket det var gjorde han på en gång just det djurets läte. Att få klappa getter tyckte Nils var både spännande och roligt. Vi hade riktigt tur med vädret då det verkligen var växlande, en gång hamnade vi i en regnskur men resten av dagen sken solen.

Nils och mormor tittar på sälarna.

Sälarna solade sig.

Tittar på pingvinerna.

Pingvinerna.

Hålla pappa i handen. Kärlek!

Klappar getter inne på barnens zoo.

Glad kille!


Överlycklig över att få klappa en bebisget.

Men mest spännande av allt inne på barnens zoo var ändå alla luckor som fanns!


Lilla Nils och stora älgen.

Hålla pappa och mormors hand! Nils tjöt glatt och ville springa fort fort! 

Trygg i mormors och pappas hand.


Även hästarna hade det gott i solen.

Tittar på hästarna.


Glasspaus. 

Nils tyckte att det var roligt att hålla handen på två personer och sedan springa fort. Han sprang uppför backar och ner  för backar och tjoade glatt. Efter lite fika lekte Nils och Eric och sedan åkte vi trötta hemåt. Nils somnade efter typ 30 sekunder i bilen. 

4 kommentarer:

  1. Jack älskar hundar och katter men är lite rädd för andra djur. Slottskogen är ändå ett mecka för barn...
    Tänk vad nära oss ni var. Vi var i toltorpsdalen på andra sidan Sahlgrenska. Någon gång hade det varit roligt att ses 😊 men det är ju inte så ofta ni är i Göteborg eller vi i Malmö.
    -Jenny-

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nils gillar också hundar mycket.

      Då var vi verkligen nära er. Nästa gång vi kommer upp kanske vi kan få till en träff, det hade verkligen varit roligt. När vi väl är hemma är det dock alltid så fullspäckat. Eventuellt kommer jag och Nils åka till min mamma och pappa lite senare i sommar, när Micke har börjat jobba. Då kanske vi eventuellt kunde få till en träff :)

      Radera
  2. Jag förstår det, det är inte lätt att träffa så många som möjligt på så kort tid som möjligt. Men någon gång hade det varit kul. Det känns ju nästan som vi känner varandra lite genom bloggarna... Jag har dock "bara" semester 2 veckor till. Sen väntar inskolning i mitten på augusti.
    Kram kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet precis vad du menar, tänkt att vi följt varandra i typ två år :)
      Kram

      Radera