tisdag 22 juli 2014

Besök & bad

 Igår var Nils fadder Erik och hans tjej Ida här på besök. Just nu håller de på att flytta från Borås till Växjö och hade vägarna förbi Malmö. Micke gjorde kycklingsallad så när Nils sov sin middagsvila åt vi lunch i lugn och ro tillsammans med dem och sedan när han vaknade cyklade vi  alla bort till Ribban för att bada.

Nils har tidigare tyckt att det är roligt med väldigt läskigt att bada och vattnet har bara fått nå honom till vaderna innan han tyckt att det blivit för obehagligt och inte velat bada mera. Att stå i vattenkanten och leka med vattenkanna etc tycker han däremot är roligt. Men igår så ville han gå längre ut i vattnet och han gick så långt ut att det nådde honom till bröstkorgen. Han höll stenhårt i båda mina händer men han tyckte verkligen att det var roligt och spännande.

Tittar på när Micke och Erik badar.

På väg ner till vattnet.


Plocka stenar från botten och sedan kasta så att det säger "plupp" är roligt.

Favorit vatten-leksaken: vattenkannan.


Selfie i den sköna sommarvärmen. 

På kvällen mötte vi upp Marianne som bjöd oss på middag på Mascot. Precis innan vi gick gav vi kvällsmat till Nils så han somnade lagom till att vi kom fram till restaurangen. Han sov sig sedan genom hela restaurangbesöket och det var inga som helst problem när vi sedan kom hem, han fortsatte att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar