söndag 14 juni 2015

Glass och lekplatshäng

Eftersom Nils sov hos Marianne inatt, och Olle sov länge på morgonen tog även Mikael och jag sovmorgon och åt nybakta frallor till frukost. Det blev tyvärr ingen mysig långfrukost tillsammans då även lillebror var hungrig. Vi tog det lugnt på förmiddagen och fixade lite här hemma. Efter lunch åkte vi och hämtade Nils, som hade haft det toppen hos farmor. När vi kom hem gick vi direkt och mötte upp Elin, Hannes och Elvin och gick och köpte glass på glassfabriken som vi sedan åt på spirallekplatsen. Där var vi sedan en bra stund och drack kaffe och åt söta jordgubbar som Elin hade med sig. Nils och Elvin lekte tillsammans i sandlådan, faktiskt tillsammans, och inte var för sig (efter att Nils haft ett utbrott för att han absolut inte ville låna ut sina leksaker till ett okänt barn). Så en stund kunde vi alla vuxna sitta på bänken i lugn och ro och prata och dricka kaffe, minsann!

På väg för att hämta storebror hos farmor. 

Sötaste lillebror!

"Brum brum brum" sa de båda medan de körde alla bilarna och lastade sand i dem. 

På kvällen hittade jag Nils sovande i fotändan av sängen, med kudden och täcket även de i fotändan. Ena armen och halva huvudet halvvägs utanför sängen och tre gosedjur på sig. Helt genomsvett var han då han envisas med att sova med duntäcke mitt i sommaren (vi får ta av honom det varje kväll). Tokiga unge. 

1 kommentar:

  1. Jag vet att man säger att barn inte kan leka tillsammans på riktigt innan 3 år men Jack och hans mini-kompisar brukar lyckas rätt ofta. De leker liksom ihop och har roligt ihop och det är så gulligt. Tänk när de ska gå iväg och leka själva hos kompisar,....

    SvaraRadera