lördag 11 oktober 2014

Bokskogen

Igår hade vi Elin, Hannes och Elvin här på middag på kvällen. Det blev laxsoppa till varmrätt och pannacotta till efterrätt. Nils och Elvin lekte tillsammans, men mest var för sig innan de båda två däckade ganska snabbt. Elin och Hannes hade med sig spel så vi spelade och fick oss en hel del skratt. Jag måste verkligen köpa ett gäng spel, varför har vi inte gjort det tidigare? Vi bestämde oss för att åka till Bokskogen idag så vid niotiden åkte vi och handlade korv och begav oss sedan ut mot Bara.

Vi hade helt perfekt väder, sol och säkert 15 grader varmt. Först lekte Nils och Elvin på den "hinderbana"/lekplatsen som fanns där och sedan letade vi upp en grill och grillade korv. Det var många andra som också grillade och alla var inte lika socialt begåvade, eller hur jag nu ska förklara. men det är en annan historia.

Efter korven gick vi en promenad och kidsen somnade vi sina vagnar. Då letade vi upp en lite mer lugn plats som vi satte oss på och drack kaffe och åt gifflar. En helt perfekt dag.


Nils och Elvin leker med pinnar.


Vår goa och glada 1,5-åring.


Sötaste Elvin.

Kul och spännande och klättra upp och gå på höga stubbar.

Puss!


Killarna vid grillen (inte alls stereotypt), innan grill-Hitler startade sin majbrase-liknande korvgrillningseld som även satte fyr på våra korvar.


Gott med korv.

Hela gänget.

Ketchup på näsan. 

Finaste killarna.

Kaffe och bulle, i lugn och ro. 

Imorgon blir det eventuellt en söndagsutflyckt till en 4H-gård.

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt det ser ut! Hoppas du fått laddat batterierna och inte känner stressen så mkt mer. Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken mysig helgutflykt! Blir lite nyfiken på vad som hände vid majbrasan?? Kul att se så fina bilder du tar!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Familjehelger med en lagom liten utflykt är de bästa!

    SvaraRadera