söndag 27 december 2015

Nils födelsedag

Så var det äntligen dags för Nils födelsedag. Han har väntat och längtat sååå länge. Förra året när han fyllde två år låg han på sjukhus och han minns inget av det, så under ett års tid har han längtat och pratat om sin födelesdag hur många gånger som helst, alla har fyllt år utom just han... Men så idag, så var det äntligen dags! Vi hade tänkt att uppvakta honom på sängen, men vi sov så länge allihop, så Nils väckte oss vid 08:30 och då sa han glatt "idag är det min födelsedag" innan vi hann säga något. Så vi uppvaktade honom vid frukostbordet istället. Vi sjöng för honom och han fick paket, han fick även varm choklad i en speciell mugg- som är en tradition i min familj. Nils var såå glad och lycklig och tyckte att det var underbart att öppna paket och att vi sjöng för honom. I paketen låg en poliskeps och en poliströja, och just polisgrejer är hans grej nu, han leker polis mest hela tiden, så ni kan ju tänka er hans lycka!

Inatt har det snöat, så efter frukost gick Micke och Nils ut i snön och lekte och byggde en snögubbe. Himla kul att han fick uppleva lite snö i år också, för just snö är något han verkligen gillar.

På eftermiddagen firade vi var 3-åring ännu mer, och då med tårta och ännu mer paket. Nils verkar ha haft en riktig toppen-födelsedag; han har varit på bra humör hela dagen och lekt med sina poliskläder och de andra födelsedagspresenterna. Han älskade när vi sjöng för honom och han fick all uppmärksamhet - underbart att se! Han har haft stenkoll på att det är just tre år han fyller också, och visade glatt upp just tre fingrar när vi frågade honom hur många år han fyllde idag.


Öppna födelsedagspaket.

En poliskeps!

Våran fina 3-åriga polis!

Micke och Nils byggde en snögubbe på förmiddagen. 



Kul med snö!



Mormor och Olle.

Mormor och Nils.

Kul att fylla tre år och få äta hur mycket tårta man vill! 


Ännu roligare var att öppna paket.

Paketöppning. 

3 kommentarer:

  1. GRATTIS till Nils och så härligt att höra att dagen var till belåtenhet. Jag kommer så väl ihåg hur dålig han var förra året. Usch. Gött att han är frisk nu och verkligen njöt! Stora, fina 3-åringen!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack säger han :)
      Det var s härligt att äntligen få fira hans födelsedag, SOM han har längtat!

      Radera
    2. Tack säger han :)
      Det var s härligt att äntligen få fira hans födelsedag, SOM han har längtat!

      Radera