söndag 4 augusti 2013

Sommarhelg

Denna sommaren kan man minsanna inte klaga på vädret för det  har varit så himla bra de senaste veckorna! Vi började helgen i fredags på Ribban med sol och bad. Det var 30 grader varmt i luften och 22 grader varmt i vattnet! På kvällen var jag hos Jennifer och Niklas på lite galej, Niklas fyllde 30 år. När vi gick ut sen på natten var det fortfarande varmt i luften, jag hade kjol och linne på mig och behövde minsann ingen jacka för att frysa! Älskar såna sommarnätter! Igår var sommarens varmaste dag och i skåne slog värmerekord. Det var därför alldeles för varmt att ligga på en vindstilla strand så vi var i Folkets park och gungade och tittade på djuren. Eftersom det var så varmt och kvavt trodde vi att det skulle regna på kvällen och laddade därför upp med film och godis, men inget regn kom.

Idag har det varit lite svalare men ändå solsken, så vi åkte till stranden idag igen. Nils som inte är stilla en sekund passade på att träna på sin krypning även på stranden.

Varmt på stranden. 
 
Galej.

Killarna i Folkets park.
 
Att gunga har tidigare inte varit någon favorit hos Nils, men igår tyckte han det var roligt.
 

Spännande att titta på alla djuren.

Mest rolig var grisen som grymtade.

Årets varmaste dag!
 
Stranden igen!
 
Måste måste träna!

Strandhäng!
 

1 kommentar:

  1. Ja det har verkligen varit varmt denna sommar :) typiskt nog verkar det gå åt sämre väder just när jag fick semester :(
    Vilka bra stränder ni verkar ha i Malmö!

    SvaraRadera