söndag 11 augusti 2013

Bakken

Igår tog vi tåget (som förövrigt var helt galet överfullt med folk) tillsammans med Rögden och Klara, Daggen och Sandra och deras barn Wille och Elina samt Sandras föräldrar Mats och Mona till Bakken (som är ett nöjesfält med karuseller). Vi hade relativt tur med vädret, precis när vi kom fram regnade det en liten liten stund, sedan kom solen och det var varmt och skönt. Vi åkte karuseller, strosade runt, kollade på människor, åt god mat och drack någon öl och la ett och annat mynt på spelande.

Killarna och.. barnvagnarna!
 

Sandra, Wille och Klara.


Emellanåt tyckte Nils att det var rätt långtråkigt i vagnen och ville då upp och gå ett par steg.

Spännande att spela, dock ingen vinst.

 

 
 
Det doftade sött av brända mandlar vart man än gick, mums!
 
Spela lite till!
 
Vätskepaus.

Hela gänget!

 

Daggen och lilla nybakta Elina.
 
På eftermiddagen somnade Nils i vagnen, och sov ändå till kvällen då vi skulle äta.

Klara och Rögden.

Blött åk!

 
På kvällen, precis innan vi skulle leta rätt på ett ställe och äta middag på, formligen öppnade sig himlen och det började ösregna!!! Nils, Micke och jag, Rögden, Daggen och Elina hade sån himla tur att vi just då stod under ett stort parasoll när ösregnet kom. Tillslut regnade det dock igenom parasollet och det forsade vatten längs våra fötter, kan säga att jag var ganska nöjd med att jag hade ett par extra skor med mig efter den regnskuren, och då stod vi som sagt under ett parasoll. När det värsta regnet hade slutat letade vi upp de andra som var och åkte karusell just när ösregnet kom, de var helt genomblöta när vi hittade dem! Det var inte så svårt att motivera alla till att leta rätt på en restaurang, och när vi väl satt inomhus i värmen och fått vår mat skrattade vi gott åt regnet! När vi väl hade ätit var klockan närmare 22 så vi började ta oss hemåt Malmö igen. Det blev en toppen heldag i Danmark i glada vänners lag!
 

4 kommentarer:

  1. Åhhh vilken underbar dag!! Hade också velat ha så nära till Danmark 😍

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en riktigt härlig dag och bra tips på utflykt också. Vi tänkte ta en tur till Köpenhamn någon dag nu i veckan :-)

    SvaraRadera
  3. spännande blogg du har, Jessica!

    Varför bytte du till Bugaboo? Köpte du bara sittdelen? Hur mkt gav du för vagnen? Är den bättre?

    / Sara

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade två vagnar och tyckte det vore enklare med en vagn, men som fyllde båda de andra två vagnarnas funktioner - och då blev det en Buffalo.
      Det går bara att köpa med liggdel till, men det är samma ram till ligg och sittdel så liggdelen tar ingen plats när den inte sitter på ramen :)
      Jag är jättenöjd med buffeln!

      Radera