torsdag 18 april 2013

Present

I påskas när vi träffade Emma och Emelie fick Nils en så fin speldosa av dem. Den hängde jag idag upp i hans säng vilket han verkligen gillade! Så Nils säger tack för den fina presenten!

 
Han satt så fint i sin säng och grejade med ugglan och tyckte nog mest att jag var irriterande när jag stöttande honom bak i ryggen eftersom han inte kan sitta själv - vilket han själv verkar tro att han kan.
 

5 kommentarer:

  1. Ha ha vilken blick! Den va inte o leka med :) söte!

    SvaraRadera
  2. Vad är det för säng han har? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. åh,lyxsängen! ;) Är såå sugen på den! Tycker ni att den funkar bra? Till vilken ålder tror du att han kan ligga i den "lilla" delen? Verkar perfekt när man inte har så stor plats, och att det måste vara tryggare för dem att det är litet och mysigt?! Men värd pengarna?

      Radera
    2. Jag gillar den oerhört mycket och i början var den oumbärlig då den har hjul, så jag flyttade med mig sängen med Nils runt i hela lägenheten. Jag blev kejsarsnittad och tålde inte agrafferna som höll ihop mitt operationssår vilket gjorde att jag endast hade tejpbitar som höll ihop mitt sår så jag kunde inte bära omkring på Nils.

      Nu står den där den står (bredvid vår säng). Den är liten på ett sätt samtidigt som det nog kan ta rätt mycket plats eftersom den är oval. Tyvärr börjar Nils redan växa ur den så ur den synvinkeln kan jag tycka att den inte är värd pengarna (om man inte tänkt förstora den vilket vi inte ska göra).

      Haha, oj, vilket rörigt svar men har man plats för den och tänker förstora den tycker jag absolut den är värd pengarna.

      Radera