söndag 7 april 2013

Ligga på mage

Som jag skrivit tidigare sitter det en bild bakom Nils skötbord som han gillar jättemycket, problemet är bara att den är bakom honom vilket gör att han inte ligger still eftersom han vill titta på den. Har länge tänkt att jag ska byta plats på den men det har liksom inte blivit av, istället brukar han ligga på mage på skötbordet och titta på den, vilket ju gör magläget lite roligare. Igår var han fast besluten att han skulle ta på figurerna på bilden. Det tog ett tag innan han fick till att hålla balansen på bara en arm - men SEN, oj vad kul han tyckte att det var att ta på bilden!

Detta gjorde att jag istället för att ha hans "aktiveringsmatta" på golvet hängde upp den på väggen eftersom han verkade gilla att titta på saker framför sig istället för under sig. Det hade inte lika stor framgång som bilden bakom skötbordet, men det ledde istället till att han återigen började rulla från mage till rygg och såklart även att magläget blev lite roligare än vanligt.

Bilden bakom skötbordet - Nils absoluta favorit just nu!
 
Spännande att se på färgerna framför sig, och att ta på grejerna framför sig, det nya han precis börjat med.
 

Rulla runt!



6 kommentarer:

  1. Himla smart sätt att få honom att uppskatta magläge. Hade jag behövt göra med Astrid också. Hon hatar verkligen magläge ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Magläge är inte särskilt poppis här heller, men det börjar bli lite roligare iallfall :)

      Radera
  2. Bra tips det där med att ha saker framför sig istället för under, kanske ska testa här oxå :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör det :) Jag lägger honom på mage många många gånger om dagen, om så bara för några sekunder. Allt för att han ska tycka bättre om det :)

      Radera