fredag 1 augusti 2014

IKEA och hemmafix

I veckan har vi hållit oss hemma och fixat och donat. Det fina vädret har hållit i sig, men det är nästan som att det varit för varmt för att ligga på stranden (iallafall för Nils del). Det har egentligen inte varit medvetet att vi varit hemma, det har mest blivit så då det är ganska kul att rensa, slänga och städa och köpa lite nytt samt hänga på olika lekparker nån gång per dag.

I onsdags sov Nils hos Marianne så att Micke och jag kunde fixa här hemma i lugn och ro plus att vi kunde åka till IKEA. Vi köpte ny byrå, ny typ skänk eller förvaringsbord, en liten rullvagn och en vardagsrumsmatta och lite annat som man alltid köper då man är på IKEA. Vi har hunnit med MIO och lite andra möbelbutiker och kikat lite på ny soffa och soffbord. Men det får blir ett senare projekt. Idag var vi på IKEA igen då mattan blev lite i största laget så vi bytte den till en mindre storlek men har faktiskt inte hunnit prova den ännu. Nils var med och han fick äta sitt livs första mjukglass. IKEA:s mjukglass är ju så himla god och jag kan lova att även Nils tyckte det.



"Nam Nam Nam" sa han när han fick sin glass.

Förut idag kom min äldsta lillebror Jon hit. Han ska sova här i några dagar då han ska träffa kompisar och gå på festival. Himla trevligt! Nils blev jätteglad och ville hålla honom i handen och dra med honom överallt. Han visade honom sina leksaker och ville ge honom saker hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar