söndag 16 mars 2014

Vår helg

Och så flög även denna helgen förbi. De senaste två helgerna har jag jobbat så när denna lediga helgen kom kändes den extra välkommen. I fredags somnade Nils tidigt så Micke och jag åt tacos (som smakade lite extra gott) framför ett gäng avsnitt av Suits. I lördags fick Micke sovmorgon så jag gick upp med Nils och vi åt långfrukost och lyssnade på Morgonpasset. Sedan väckte vi Micke som skulle bli upphämtad av Daggen och Rögden för att prova kläder till Daggens bröllop i juli. Vid lunch kom Jennifer hit och Nils blev helt förtrollad av Jennifers närvaro. Han flörtade, skrattade, gjorde små konster framför henne och gjorde sig till rent allmänt - helt underbart att se. Han hade bara ögon för henne och gjorde allt för att få hennes uppmärksamhet, så himla gulligt! Vi gav honom lunch och sedan satte vi honom i vagnen och gick till Triangeln och kikade i ett par butiker och tog sedan en kaffe så att vi han sitta ner en stund och prata.

På kvällen mötte Nils och jag upp Micke som hade varit och sett fotboll med Erik, Ida och Annie. Vi gick till Mascot och åt mat. Det är helt fantastiskt vad snäll Nils är. Trots att han suttit i vagnen största delen av dagen tyckte han att det var helt okej att sitta i en stol på restaurang. Han åt några majskrokar, lekte med en mobil, flörtade med Annie, lekte med sin apa osv. Inte en sur min.

Sagomys hos finaste Elin.

Idag har vi varit hos Elin, Hannes och Elvin. Nils och Elvin jagade varandra och Nils skrek så roligt tyckte han att det var. Han hängde inte riktigt med i Elvins tempo som kan springa, men han gjorde det bästa av situationen och vände så fort Elvin bytte håll. De är så otroligt söta när de kramar varandra och interagerar med varandra. Sötaste idag var när Elvin kittlade Nils så Nils skrattade högt. Hannes och Micke cyklade och köpte soppa på Spoonery till oss alla som vi sedan åt, så vi hade en himla trevlig söndags förmiddag idag!

1 kommentar:

  1. Typiskt att tiden ska gå så fort när man har roligt! Men det är väl något bra antar jag 😉 mysig söndag! Bra att få ett härligt avslut på veckan kram

    SvaraRadera