tisdag 18 februari 2014

Busy

Här på bloggen ekar det minsann tomt.. Det har varit så himla mycket den senaste tiden, tungt på jobbet så när jag kommer hem och är ledig har jag lagt all tid på Micke och Nils och försökt samla lite kraft och energi till nästa arbetspass. Nils och Micke har det så himla bra tillsammans nu när Micke är pappaledig. Nils är verkligen "pappig" och älskar sin pappa högt!

På alla hjärtans dag hade vi barnvakt till Nils, Marianne passade honom så att Micke och jag kunde ha lite mysig egentid. Vi åt mysig trerätters alla-hjärtans-dag middag-på Brasseri KP. Efteråt skulle vi gå på bio då vi fick biobiljetter av Marianne i alla hjärtans dag present men jag var så himla trött efter en lång arbetsdag så vi hoppade det.

Hjärtat.

I lördags var vi på Leos lekland med Elin, Hannes och Elvin. Både Nils och Elvin tyckte det var roligt, men nu märker man ytterligare skillnad åldermässigt på pojkarna. Elvin har precis börjar förskolan och han har utvecklats en massa. De interagerar och "leker" med varandra. Sötast är när de kramar varandra! Elvin pussar Nils på kinden och Nils kramar tillbaka och säger "Mmmm", haha, hjärtat smälter så söta de är! Efter lekstunden på Leos tog vi en promenad bort till Mobilia och åt lunch och kollade i butiker. Nils fick en ny tuff vårjacka från Polarn o. Pyret, jag ska visa er snart.

Finaste killarna!

Spännande med flygande bollar.

Nils hade en himla fart när han sprang genom dessa "hinder" i luften.

Kul att klättra. 

Puss på dig kompis!

Elvin och Nils gör stan.

I söndags blev vi bjudna på lunch av Mats och Inger på Miss Asia. Tyvärr hade jag fått ett tråkigt besked en stund innan då min fina farfar blivit allvarigt sjuk så vi skyndande hem för att packa väskan och ta tåget till Stenungsund. Eric hämtade oss på stationen och så åkte vi direkt till sjukhuset. Mamma och pappa är på Sri Lanka så då kändes det extra viktigt att hålla ihop familjen så även Jon tog tåget från Stockholm till Stenungsund. Vi har varit hos farfar på sjukhuset varje dag och ska åka dit om en liten stund nu igen.

Nils spanar på bilar från sin mormor och morfars balkong. 

2 kommentarer:

  1. Saknat dig på bloggen! Mysig alla hjärtans dag ni hade! Hoppas inte de blir värre med din farfar.. Kramar💗

    SvaraRadera
  2. Usch stackars farfar ❤ hoppas han blir ok. Kram

    SvaraRadera