torsdag 3 oktober 2013

Ytterkläder

Förra året när jag var höggravid köpte Micke en dunjacka till mig på Zara. Det var svårt att veta storlek med en stor mage, så jag chansade helt enkelt. Nu är jackan lite lite för stor, men det gör inte så mycket. Hellre att den är lite för stor än lite för liten. Blir det iskallt får jag ju dessutom lätt plats med en tjock tröja under. Efter att Nils fötts använde jag bra jackan några få gånger då jag inte hade halsduk och handskar som passade till jackan. I veckan har jag hittat både halsduk och handskar som passar perfekt till jackan så denna vintern kommer dunjackan att användas flitigt.


Den varma halsduken är från Lindex och mockahandskarna från H&M.
 
Halsduken som kanske egentligen ser ut som en scarf, är faktiskt inte en scarf, utan en tjock halsduk. Eller en tjock scarf, haha, spelar ju mindre roll, huvudsaken är att man håller värmen i den.

2 kommentarer:

  1. Åh det är där min "kopia" kommer ifrån hahaha!!! Köpte ju en jacka på vero moda som ser EXAKT likadan ut som din =P Sen har jag hittat liknande jacka på Haléns så fattade ganska snabbt att alla märken apade efter någon jacka. Kanske är den från ZARA eftersom du köpte din förra året =P Skit samma! Snygga och otroligt sköna är de iaf! Snygga accesoarer du hade till din! Jag kör på bruna skinnhandskar och bruna boots.... halsduk har jag inte hittat än. Kanske hittar nån längst ner i lådan =P

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera