måndag 21 oktober 2013

Barnpassning, utekväll och födelsedag

Helgen har varit fullspäckad med massa roligheter. I lördags hade vi barnfritt. Marianne passade Nils, och det var första gången vi var utan honom en hel natt. Det gick jättebra och jag tyckte det var skönt att få vara "mig själv" för en kväll. Framförallt var det roligt att få göra något ihop med Micke! Nyttigt för både mig och Micke, Nils och Mickes snälla mamma som passade vår fina guldklimp. Micke och jag var hos Jennifer och Niklas på lite festligheter på lördagskvällen, som slutade i utgång på Hipp. Det var länge sedan jag hade så roligt, vilket kändes av dagen efter, men det var det helt klart värt! Igår fyllde jag år. I  år blev jag 29 år. Det var många som frågade hur det kändes att vara ett år ifrån 30, men ärligt talat är det inte något jag går och funderar på.

Jag blev uppvaktad och bortskämd på alla sätt och vis av Micke! Han var ute och köpte god frukost som vi åt i sängen, innan vi båda två saknade ihjäl oss efter Nils. Så vi åkte och hämtade honom vid lunch, och då blev vi bjudna på fika av Marianne, som sedan var snäll och körde oss hem igen. På eftermiddagen hade vi besök av Mats och sedan köpte vi hem supergod thaimat. På kvällen kom Marianne och passade Nils igen och Micke och jag på bio och såg About Time. Helt klart en fantastisk helg!

Utgång, födelsedagspresenter och bio!

7 kommentarer:

  1. Grattis i efterskott! 29 är ingen ålder ;-)
    Skönt att det gick bra att lämna bort Nils över natten. Det borde vi nog också prova ganska snart....
    Kram
    -Jenny-
    jennyspysventil.wordpress.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket :)
      Jätteskönt att det funkade så bra att lämna bort honom. Då vet det ifall man vill hitta på nåt tillsamman bara Micke och jag :)

      Radera
  2. Vilken fantastisk helg! Stort grattis i efterskott!!! 😊 Och nej 29 är ingen ålder! Själv fyller jag 33 nästa gång... DET känns gammalt! 😫

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott! Låter som en härlig födelsedagshelg!
    /mammajosephine

    SvaraRadera
  4. Låter som en helt perfekt helg :)

    SvaraRadera
  5. Grattis i efterskott. Jag fyllde med år häromdagen. Visst är det underbart att fylla år på hösten? Min favvis. Löven, Halloween allt! Tips från ett oktoberbarn till ett annat Halloween Ananas, superkul att göra och ha framme så här års. Piggar upp i inredningen.

    SvaraRadera