tisdag 12 april 2016

Chloé EDP

Min nya favoritdoft är Chloé EDP. Det är, skulle jag vilja påstå, den utlitmata vardagsparfymen. Den är lätt, fräsch och lagom blommig. Bara sådär alldeles lagom, men utan att för den delen sluta dofta. Faktum är att det är den parfym som luktar längst utav de parfymer jag har. När jag bär Chloé tänker jag på vår, sol och värme och jag känner mig kvinnlig och sensuell. 


Chloé Eau de Parfum.

7 kommentarer:

  1. Men sluuuuta komma med massa parfymförslag hela tiden, haha. Jag är helnöjd med min skin från clean men blir sugen på alla dofter du skriver om eftersom det känns som om vi har samma smak.
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså, den MÅSTE du bara gå och lukta på, den slår ALLA parfymer jag nånsin luktat på :) Du kan få lukta på min på lördag :)

      kramar

      Radera
  2. Kan inte påminna mig vad den doftar. Vet att jag visat den för kunder och känt på den själv någon gång. Jag får ta och provsniffa imorn igen helt enkelt 😄👍

    SvaraRadera
  3. Haha nej 😂 Jag glömde men tänkte på det en gång när jag såg den men då stod jag med en kund och kunde inte gå dit och spraya den på mig. 😉 Men imorn SKA jag 🙌🏼😂

    SvaraRadera
  4. Glömde igår med men IDAG 👍😂
    Tack vare att jag kollade i en låda precis under och såg den och tänkte ja just det ja!
    Den är jätte god 😍 Men den sitter tyvärr väldigt dåligt på mig konstigt nog. Men håller med! Perfekt vardagsdoft

    SvaraRadera
    Svar
    1. Försvinner den så fort, så tråkigt. Jag tycker att det är en av väldigt få dofter som faktiskt sitter länge :)

      Radera