söndag 2 juni 2013

Nils dop

Igår var det äntligen dags för Nils stora dag. Han döptes i Husie kyrka, utav Mickes bästa kompis Eriks pappa som är präst. Vi hade strålande vackert väder under dopet och största delen av festen efteråt, sedan öppnade sig himlen och regnet vräkte ner, men det gjorde inget för då var vi alla inomhus. Min bror Jon och Mickes bästa kompis Erik blev Nils faddrar och de läste varsin bön för honom. Nils var så duktig och var likt solen, på strålande humör under precis hela dagen. Han sa inte ens ett knyst när han låg i prästens famn och fick vatten på huvudet.
 
 
Min fina gosse!
 
 
 
 
 
 
Dukningen gick såklart i ljusblått och även tårtan gick i samma kulör.
 





Nils fick helt galet mycket fina presenter - TUSEN TACK!
 
Efter dopet och festen i församlingshemmet åkte vi hem och bytte kläder. Sedan gick vi ut och på indisk restaurang.
 

 
 
Hela gårdagen blev perfekt och så oerhört lyckad! Jag är så tacksam till alla som kom och firade Nils stora dag med oss!

6 kommentarer:

  1. Fina bilder! Vilken härlig & fin dag för er o Nils! :)

    SvaraRadera
  2. Du är så vacker Jessica!!

    SvaraRadera
  3. Hej! Läser din blogg titt som tätt! Tycker det är skoj att följa dig/er! Nu är det så att jag och min sambo ska skaffa vovve och ska åka och titta på en i Stenungsund. Undrar därför om du har nåt bra tips på nåt ställe man borde besöka när man är där. :)
    Hälsningar Alexandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att höra :) Kul att ni ska skaffa vovve :) Vad blir det för ras?
      Alla bra och roliga grejer som fanns i Stenungsund när jag bodde där finns tyvärr inte kvar längre.. Har förstått att det öppnat en ny restaurang precis vid havet som heter Bistro. Är det fint väder kan ju det vara något att besöka isåfall :)
      Annars är det väldigt fint i Skärhamn på Tjörn, där kan ni ta en glass i hamnen (det kan ni göra i hamnen i Stenungsund också).

      Radera
  4. Hej igen!
    Tack för tipsen! Det blir en golden retriever. Är på väg dit nu! Ska bli spännande att kolla valparna!
    Hälsningar Alexandra :)

    SvaraRadera