tisdag 14 juni 2011

Ny vecka

Börjar bli lite varm i kläderna på jobbet. Känns mer och mer som jag hittar min roll som sjuksköterska. Är dock inte där än, tycker det är lite krångligt med rapportering och rondning. Svårt att veta vad man ska säga när man ska rapportera för alla sskor och uskor på hela avdelningen på morgonen, och fort ska det gå, det är bara det viktigtaste som ska sägas. Men som sagt, det känns bättre och bättre för varje dag!


Fick reda på att vi eventuellt snart kommer få lägenheten! Mickes mamma ringde och pratade med han som renoverar lägenheten, och han sa att den förmodligen kommer vara färdigrenoverad om cirka en vecka. Litar dock inte på honom, så jag förväntar mig inte att den ska vara klar om en vecka, men kanske till 1 juli?

Mickes mamma och jag var på Mobilia idag efter jobbet. Hon skulle köpa skor och jag skulle kolla på porslin. Fick vita tallrikar och assietter från Rörstrands Swedish grace i examenspresent. De är såå fina! Kollade vilken färg jag ville ha på muggar och frukostskålar. Det blir färgen himmel (ljusblå) på kaffemuggar och frukostskålar. Och is (vit) på mattallrikar, sopptallrikar och assietter.

Färgen himmel är koppen som är överst.

Har tänkt önska oss kaffekoppar (som egentligen är tegods, men det skiter jag i) i födelsedagspresent etc. Vet bara inte vilken färg. Först hade jag tänkt att is (vit) var bäst då de mesta av servisen är i den färgen. Men när vi var och tittade idag var den vita nästan lite tråkig. Då färgen himmel håller på att utgå är inte den heller aktuell.
Men ljusgrön kanske?

Rosa är fin också, men jag vet inte om den tekoppen på fat finns i den färgen.


2 kommentarer:

  1. Fina koppar! Kan man inte köpa i olika färger??

    SvaraRadera
  2. Skönt vännen! känner exakt samma sak:) saknar dig mitt hjärta!

    SvaraRadera