torsdag 2 juni 2011

Examensfest

Vilken kväll vi hade igår! Examensfesten blev verkligen lyckad. Emelie och jag gick upp till hem vid tre, då skrev Emma tenta, så vi hade lånat hennes nycklar. När Emma kom gjorde vi oss i ordning, och drack mousserande vin och åt jordgubbar. Sedan tog vi bussen in till Strömpis, där examensfesten var. Vi åt tre-rätters och umgicks med klassen.











Det var så himla mycket folk på Strömpis då vi hade vår examensfest, och en klass till, Björn Rosenström spelade och det kom flera (gymnasie) klasser som haft bal. Så Micke och dem som varit ute och ätit på Efesos kom inte in. Det var riktigt tråkigt! Micke tog examen igår, så hans kväll var väl kanske inte så kul när de inte kom in nånstans..
Efter Strömpis gick Emelie och jag och åt på Max. Där träffade vi världens drygaste människa som trängde sig före oss i kön, men han skulle inte köpa nåt.
Sedan skulle vi skulle sova hos Emma, då vi alla flyttar härifrån nu, så vi ville ha extra kvalitetstid tillsammans. Men vi fick inte tag på nån taxi, så vi fick åka med två småpojkar i en babyrosa 740 upp till Grankotten, det var grejer det.. Hahaha, som vi skrattade!
Hela kvällen var verkligen såå kul!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar