söndag 7 september 2014

Ystad djurpark

 Idag körde vi en spontan tripp till Ystad djurpark. Precis som sist när vi var i en djurpark så kom det lite regn, men det var så lite lite idag så vi märkte det knappt. Ystad djurpark var jättemysigt och kändes inte som en vanlig djurpark utan lite mer som en stor mysig bondgård. Nils tyckte det var jätteroligt att få se grisar, får, hästar, kossor och en massa andra exotiska djur (zebror, alpackor, bisonoxar osv) på rikigt. Han körde på sina djurläten och var överlycklig. Han blev ganska rädd när kossorna råmade högt, men det blev även jag för det var så himla högt!

Nils fick precis som sist vi var i en djurpark klappa getter. Sist var han lite mer oförsiktigt men nu förstod han att han skulle klappa försiktigt. Han kramade en bebisget om huvudet och sa "mmmm". Totalt orädd var han.. Kanske var det där kramande lite väl mycket för de stackars getterna så vi sa att han inte fick göra så igen och det accepterade han. Då klappade han istället lyckligt på ryggen på getterna.


Han sa högt "HALLÅ HALLÅ" till alla djuren. Haha, det var så himla sött!

Nils säger "keoo" på skånska när han ser kossor. Tjaa, kanske inte så konstigt eftersom han bor i skåne, men ja, det känns ändå lite halvmärkligt men ack så sött.

Lyckan är total.

"Mmmmmm!"


1 kommentar: