tisdag 7 maj 2013

BVC besök

Det är en fortsatt liten gnällig kille vi har här hemma.. Han verkar på något sätt missnöjd över något och det blir inte bättre på något vis. Vi var på BVC idag men hann inte ta upp det då vi pratade om sömn (och Nils fantastiska nya vana att vakna klockan fem på morgonen), om Nils högra öga som rinner så fort han får lite sol i ansiktet, och om att vi ger ersättning efter nattamning för att Nils ska kunna sova längre på natten innan han vill äta.

Hur som helst så är Nils nu 62 cm lång och väger 6950 gram, så precis som jag trodde har han växt bra på längden men inte gått upp så fasligt mycket i vikt, men allt var helt normal - skönt!

Efter BVC gick vi till öppna förskolans babygrupp som är på tisdagseftermiddagarna och då alltid har ett tema. Idag var temat passande nog mat och där var en dietist som föreläste. Vi fick lära oss mycket bra saker! La sedan Nils i vagnen och gick och köpte mig en glass och satte mig på en filt i Folkets park (med en gnällig Nils i vagnen som tillslut somnade - lagom till att vi skulle gå hem såklart...).

 

4 kommentarer:

  1. Precis som du misstänkte! Fick du några kloka råd? Låter härligt med en glass i Folkets Park, mums! Kramar

    SvaraRadera
  2. Kan det vara tänder på g? Fattade inte det förrens C tillslut fick feber och man såg de små risgrynen! :)

    SvaraRadera
  3. Om det inte är tänder kanske han är inne i samma utvecklingssprång som Jack? Googla! Jag har inte märkt av de tidigare sprången men Jack är sen dn dryg vecka tillbaka väldigt gnällig och jag tänker att det är för att han upptäcker mer än han klarar av nu...
    Jenny
    Migochmittliv.wordpress.com

    SvaraRadera
  4. Samma som med Amanda idag! Vuxit 3 cm men bara 200 g upp.. Det blir nog bra det med :)

    Kram

    SvaraRadera