tisdag 29 mars 2011

Lyx

Igår var jag på ansikstbehandling. Sånt unnar jag mig otroligt sällan, så det kändes jättelyxigt!
Ansiktsbehandlingen gjorde jag på ett nyöppnat apotek som har specialiserat sig på just hud. Därför har de bla hudterpeuter på apoteket. Det är billigare att göra olika behandlingar där jämtfört med på "riktiga" skönhetssalonger.
En annan bra sak med att det är på ett apotekt är att de har stort sortiment av ansiktsprodukter i varierande prisklass.
Jag gick dit för att min hy i ansiktet har blivit riktigt ful den sista tiden. Jag vet vad det beror på, det är mina hormoner som spökar.. Hudterapeuten gjorde en hudanalys på mig och rekomenderade produkter efter min hudtyp. Berättade att jag var student, och rekomenderas därför relativt billiga produkter.

Rengöring, ansiktsvatten och nattkräm frånVichy.
Dagkräm från Dermalogica.
Stickad tröja från Lindex.

Fina detaljer på armbågarna.

Gick en stund på stan efter ansiktsbehandlingen. Köpte den fina tröjan ovan och en vit/blå randig tröja till Micke också.

Idag har vi sagt upp vår lägenhet. Känns lite riskabelt då vi inte har nån lägenhet i Malmö ännu. Om vi inte säger upp den nu kommer vi stå med en outnyttjad hyra i juni, den månad man inte får pengar från CSN ifrån. Så den utgiften är något vi helst vi slippa.
Nu håller jag alla tummar och tår för att vi får en lägenhet snart :)

2 kommentarer:

  1. vad bra att göra analys på apoteket! =)
    och fin tröja!!!! =)

    SvaraRadera
  2. Ja, väldigt bra eftersom de har så många olika produkter :)

    SvaraRadera