lördag 5 mars 2011

Färg

Gick upp tidigt idag trots att det är helg. Men då uppsatsen ska in på onsdag måste vi göra klart diskussion och lite annat småpill. Så jag tog en promenad hem till Emelie. Efter lunch åkte vi till Marieberg för att köpa öl. Jag köpte mig en ny ansiktskräm. Innan jag blev student hade jag alltid Biotherm krämer, men nu finns inte riktigt den ekonomin. Men nu när jag hade presentkort sen jul tänkte jag slå på stort!
Det blev en Biotherm aquasorce skin perfection. Jag gillar inte krämer i burk då det blir som stor bakteriehärd i burken.. Just den här krämen fanns i tub, men då 30 ml istället för 50 ml. Så jag köpte tuben istället för burken. Det blev ju dessutom billigare.


Skin perfection har intensivt återfuktande och kylande egenskaper
och ger huden en jämn hudyta med lyster.

Fick en söt necessär på köpet, med en ögonkräm och ögonmakeup remower i.


Ikväll blir det troligen förfest hos Micke och mig.  
Jag har stått en stund i garderoben och klurat på vad jag ska ha på mig ikväll. Jag vill ha vår nu, så att man kan färgglada kläder. Är sååå sugen på att ha på mig de blommiga toppen nedan tillsammans med ett par midjehöga jeansshorts. Men jag är rädd att det blir för sommrigt...


Funderar istället på att ta den här vita toppen och ett par mörka jeansshorts med ett par svarta nylonstrumpor. Det blir ju också ganska sommrigt, fast de svarta nylonstrumporna tonar det lite grann iallfall.


Om en stund kommer Emelie hit och gör sig i ordning med mig. Micke är på handboll till ikväll så vi kan prova kläder och sminka oss högt och lågt, precis som du brukar när vi ska ut.

1 kommentar:

  1. Malin Olofsson5 mars 2011 kl. 19:49

    Åhhh vad kul att gå ut :) vill också!!
    Och visst vill man bara ha vår kläder nu!! :) känns som våren är påväg med stormsteg!! :)

    SvaraRadera