Jag gjorde en tooookgod rabarberpaj. Paj brukar ju inte vara så mycket mer än just paj. Lite sådär halvtråkigt liksom. Men den här pajen var verkligen god!!
Så nu tänkte jag tala om för er hur man gör denna goda paj.
Blanda 3dl vetemjöl och 2msk såsocker.
Blanda i 150 gram smör.
Knäck i ett ägg i mjöl och smörblandningen och rör ihop.
När det blivit en deg, tryck ut den i en form och låt stå i kylen i 30 minuter. Förgrädda sedan i 1o minuter på 200 grader.
Skala 500 gram rabarber
Skiva den skalade rabarnern tunt.
Blanda 1dl råsocker och 2msk maizena och rör ihop med rabarberna.
Lägg rabarberblandingen i den förgräddade formen och grädda i 15 minuter på 200 grader.
Blanda 1dl råsocker och 2msk maizena och rör ihop med rabarberna.
Lägg rabarberblandingen i den förgräddade formen och grädda i 15 minuter på 200 grader.
Jon hjälpte mig med min layout på bloggen. Han är riktigt duktig min bror :)
Snajsigt! Måste testa paj-receptet. :o
SvaraRaderaAbsolut :)
SvaraRaderaDu kommer inte ångra dig!